Προφίλ Starteam

Specialist of Auto Detaling Services

Η εταιρεία μας για να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον τομέα της καθαριότητας και του καλλωπισμού του αυτοκινήτου συνεργάζεται με εταιρείες οι οποίες μπορούν να προσφέρουν τα πιο άριστα προϊόντα της αγοράς.

Το καταστημά μας

Πίνδου 64, Νέα Φιλαδέλφεια

Τηλ.: 210 25 27 727

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Το Κινητό μας Συνεργείο

Μετά από τηλεφωνικό ραντεβού ερχόμαστε στο χώρο σας.

Τηλ.: 210 25 27 727

Η εταιρεία Star Team δημιουργήθηκε το 2000 και εδρεύει στην Ν.Φιλαδέλφεια. Με την απαιτούμενη προσοχή και αγάπη για την δουλειά γρήγορα εδραιώθηκε ως ένα από τα καλύτερα πλυντήρια αυτοκινήτων της Αττικής. Ειδικεύεται σε πλύσιμο μοτέρ και σασί, σε βιολογικούς καθαρισμούς σαλονιών (spa) αυτοκινήτων, απολυμάνσεις εσωτερικών χώρων καθώς και εξωτερικούς καλλωπισμούς αμαξώματος όπως είναι το γυάλισμα και το κέρωμα.

Με την επιτυχία μας αυτή γρήγορα επήλθε και η επέκταση της επιχείρησής μας με τρία ανεξάρτητα κινητά συνεργεία πλήρως εξοπλισμένο με εξειδικευμένα μηχανήματα. Το κομμάτι αυτό της εταιρείας ειδικεύεται και στους βιολογικούς καθαρισμούς σαλονιών αυτοκινήτων, εσωτερικών χώρων σκαφών, πλοίων, πούλμαν και φορτηγών. Επίσης ασχολείται με το γυάλισμα του αμαξώματος και τις αποκερώσεις. Το εξωτερικό συνεργείο απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες οι οποίοι έχουν εκθέσεις αυτοκινήτων – σκαφών καθώς σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Ο καθαρισμός γίνεται στο χώρο τους. Η εταιρεία μας η οποία απαρτίζεται από έμπειρο προσωπικό είναι πάντα στη διάθεσή σας για την άμεση εξυπηρέτηση σας καθώς και για την άμεση επίλυση οποιουδήποτε προβλήματός σας.

Επίσης, αναλαμβάνουμε ειδικούς καθαρισμούς για σαλόνια σπιτιών (καναπέδες, πολυθρόνες, καρέκλες, σκαμπό).

Το Κινητό μας Συνεργείο

Ο στόλος μας αποτελείται από τρία οχήματα. Μετά από τηλεφωνικό ραντεβού ερχόμαστε στο χώρο σας.

kinito-sunergeio-starteam

Το κινητό μας συνεργείο είναι στη διάθεσή σας, σε όλη την Αττική.

• Πλύσιμο Μέσα – Έξω

• Βιολογικό Καθαρισμό

• Πλύσιμο Μηχανής

• Πλύσιμο – Κέρωμα Μηχανής

• Ξεθάμπωμα – Γυάλισμα φαναριών
kinito-sunergeio-starteam-01
kinito-sunergeio-starteam-02
kinito-sunergeio-starteam-03