Βιολογικός Καθαρισμός

Το πλυντήριο μας σας πιστοποιεί τον βιολογικό σας καθαρισμό!
Ο βιολογικός καθαρισμός περιλαμβάνει τον καθαρισμό των καθισμάτων – πορτών – ουρανού – πατωμάτων – ταμπλό – πορτ μπαγκάζ. Ο βιολογικός καθαρισμός και η απολύμανση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου γίνονται με προϊόντα κορυφαίων εταιρειών.
Τα εσωτερικά πλαστικά μέρη αλείφονται με γαλάκτωμα (συντηρητικό ) πλαστικών. Τα εσωτερικά δερμάτινα μέρη επιστρώνονται με ειδική αλοιφή δέρματος για να διατηρούνται μαλακά χωρίς σκασίματα.

(περισσότερα…)

Ξεθάμπωμα φαναριών

Ένα από τα βασικότερα εξαρτήματα του αυτοκινήτου
Ένα από τα βασικότερα εξαρτήματα του αυτοκινήτου το οποίο παρέχει στον οδηγό και τους συνεπιβάτες ασφάλεια, είναι το σωστό σύστημα φωτισμού. Είναι εξίσου σημαντικό όταν οδηγούμε να μπορούμε να βλέπουμε καλά αλλά και να μπορούν να μας δουν.
Τα σύγχρονα οχήματα είναι εξοπλισμένα με πλαστικούς προβολείς, για λόγους ασφάλειας, βάρους και αντοχής. Με το πέρασμα όμως του χρόνου, οι περιβαλλοντικές συνθήκες, ο ήλιος, η οξείδωση κοκ αλλοιώνουν την καθαρότητα τους, φθείροντας την επιφάνεια η οποία σταδιακά γίνεται θολή και κίτρινη.

(περισσότερα…)

Γυάλισμα – Κέρωμα

Είμαστε βέβαιοι ότι άμεσα θα αλλάξετε γνώμη για το βάψιμο και θα γλυτώσετε χρήματα.
Εκπληκτικό γυάλισμα με απόλυτο καθρεπτισμό της βαφής και εξαιρετική προστασία του χρώματος από οξείδωση, ατμοσφαιρική ρύπανση UV ακτίνες ηλίου, σκόνη, υγρασία, απορρυπαντικά, όξινη βροχή & καθαρισμός των ξένων σωμάτων: χρώματα, ρετσίνια, γρατζουνιές κ.α.

(περισσότερα…)

Πλύσιμο κινητήρα

Πλύσιμο μηχανής με ζεστό νερό και με τα καλυτέρα προϊόντα προστασίας μοτέρ !
Ο καθαρισμός και το γυάλισμα ενός κινητήρα είναι λοιπόν ένα όχι και τόσο εύκολο θέμα, γιατί έχει πολύ επίμονη βρώμα και το περιβάλλον είναι ιδιαίτερα ευάλωτο καθώς υπάρχουν ευαίσθητα ηλεκτρικά κυκλώματα στον ίδιο χώρο. Ο καθαρισμός και το γυάλισμα του κινητήρα αφορά και τις μεταλλικές επιφάνειες αλλά και τις πλαστικές επιφάνειες. Διασφαλίζουμε την προστασία τους χωρίς ξεθωριάσματα ή χάσιμο της ελαστικότητας
τους από ‘’κακά’’ χημικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Στο πλύσιμο – κέρωμα μοτέρ η διαδικασία ξεκινά με την μόνωση των ηλεκτρικών μερών της μηχανής (συναγερμός,
εγκέφαλος κλπ.) και στη συνέχεια διαχέεται το καθαριστικό της μηχανής και πλένετε με ζεστό νερό. Η διαδικασία συνεχίζεται με το στέγνωμα της μηχανής μέσω αέρα και τελειώνει με ψεκασμό ειδικού γαλακτώματος μοτέρ.

(περισσότερα…)

Γυάλισμα – Κέρωμα Αμαξώματος

Επικάλυψη εξωτερικού αμαξώματος με τη χρήση φυσικού κεριού
plisimo-keroma-moter-10
plisimo-keroma-moter-09
plisimo-keroma-moter-11

(περισσότερα…)