Βιολογικός Καθαρισμός

Το πλυντήριο μας σας πιστοποιεί τον βιολογικό σας καθαρισμό!
Ο βιολογικός καθαρισμός περιλαμβάνει τον καθαρισμό των καθισμάτων – πορτών – ουρανού – πατωμάτων – ταμπλό – πορτ μπαγκάζ. Ο βιολογικός καθαρισμός και η απολύμανση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου γίνονται με προϊόντα κορυφαίων εταιρειών.
viologikos-katharismos-autokinitou
Τα εσωτερικά πλαστικά μέρη αλείφονται με γαλάκτωμα (συντηρητικό ) πλαστικών. Τα εσωτερικά δερμάτινα μέρη επιστρώνονται με ειδική αλοιφή δέρματος για να διατηρούνται μαλακά χωρίς σκασίματα.

(περισσότερα…)

Πλύσιμο Μέσα – Εξω

Πλύσιμο αυτοκίνητου με το χέρι
mobile-car-wash-01
Ο καθαρισμός του αμαξώματος καλό είναι να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, όχι μόνο να δείχνει το αυτοκίνητο σαν καινούργιο αλλά και για να συντηρείται σωστά το χρώμα του και να μην χάνει την γυαλάδα το βερνίκι του. Η σκόνη, η λάσπη, τα άλατα που
δημιουργούνται από τη βροχή και ειδικά τα περιττώματα των πουλιών αποτελούν τους «εχθρούς» του χρώματος. Το πλύσιμο του αυτοκινήτου στο χέρι είναι το ιδανικότερο εν αντιθέσει με τη σκληρή βούρτσα των πλυντηρίων που φθείρει το βερνίκι και δημιουργεί λεπτές χαρακιές.

(περισσότερα…)

Πλύσιμο Μηχανής

Πλύσιμο μηχανής με ζεστό νερό και με τα καλυτέρα προϊόντα προστασίας μοτέρ !
Ο καθαρισμός και το γυάλισμα ενός κινητήρα είναι λοιπόν ένα όχι και τόσο εύκολο θέμα, γιατί έχει πολύ επίμονη βρώμα και το περιβάλλον είναι ιδιαίτερα ευάλωτο καθώς υπάρχουν ευαίσθητα ηλεκτρικά κυκλώματα στον ίδιο χώρο. Ο καθαρισμός και το γυάλισμα του κινητήρα αφορά και τις μεταλλικές επιφάνειες αλλά και τις πλαστικές επιφάνειες. Διασφαλίζουμε την προστασία τους χωρίς ξεθωριάσματα ή χάσιμο της ελαστικότητας
τους από ‘’κακά’’ χημικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Στο πλύσιμο – κέρωμα μοτέρ η διαδικασία ξεκινά με την μόνωση των ηλεκτρικών μερών της μηχανής (συναγερμός,
εγκέφαλος κλπ.) και στη συνέχεια διαχέεται το καθαριστικό της μηχανής και πλένετε με ζεστό νερό. Η διαδικασία συνεχίζεται με το στέγνωμα της μηχανής μέσω αέρα και τελειώνει με ψεκασμό ειδικού γαλακτώματος μοτέρ.
plisimo-keroma-moter-01

(περισσότερα…)

Γυάλισμα – Κέρωμα Αμαξώματος

Επικάλυψη εξωτερικού αμαξώματος με τη χρήση φυσικού κεριού
plisimo-keroma-moter-10
plisimo-keroma-moter-09
plisimo-keroma-moter-11

(περισσότερα…)

Γυάλισμα – Κέρωμα Αυτοκινήτων

Είμαστε βέβαιοι ότι άμεσα θα αλλάξετε γνώμη για το βάψιμο και θα γλυτώσετε χρήματα.
gialisma-keroma-autokinitou
Εκπληκτικό γυάλισμα με απόλυτο καθρεπτισμό της βαφής και εξαιρετική προστασία του χρώματος από οξείδωση, ατμοσφαιρική ρύπανση UV ακτίνες ηλίου, σκόνη, υγρασία, απορρυπαντικά, όξινη βροχή & καθαρισμός των ξένων σωμάτων: χρώματα, ρετσίνια, γρατζουνιές κ.α.
gialisma-keroma-autokinitou-01

(περισσότερα…)